Zonnezeilen kopen? Een schaduwdoek of zonnezeil is heerlijk om in jouw tuin op te hangen. Wanneer de zon op z’n hoogtepunt is, zorgen deze doeken voor een heerlijke verkoeling. Daarbij is bekend dat een langdurige blootstelling aan Uv-straling erg slecht is voor jouw huid. Ook daarom bieden de zonnezeilen van Sunfighters dé oplossing. Op een eenvoudige manier creëer je hiermee een schaduwrijke zitplaats. Ze beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en vijf kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. De doeken zijn multifunctioneel te gebruiken. Wil je dus ook een makkelijke manier bescherming tegen de zon? Bestel dan de maatwerk zonnezeilen van Sunfighters.

Zonnezeilen kopen bij Sunfighters

Sunfighters zonnezeilen zijn tien jaar geleden geïntroduceerd in ons land. Waar in eerste instantie werd gedacht aan een rage, blijkt het inmiddels een welkome oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in ons land. Met veel passie en enthousiasme creëren we vanuit Doetinchem die stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling van de zon. Onze zonnezeilen en schaduwdoeken zijn er waterdoorlatend of waterafstotend. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui en wind.

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Zonnezeilen kopen bij Sunfighters in Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Ik koop mijn zonnezeil bij de specialist

Om aan te tonen hoezeer wij overtuigd zijn van onze kwaliteit zonnezeilen, geven wij een garantie op de Uv-degradatie van maar liefst vijf jaar. Door de grote duurzaamheid van de zonnezeilen in ons assortiment kun je deze reeds in maart ophangen en pas in oktober weer op te bergen. Al onze doeken zijn makkelijk schoon te maken en worden geleverd inclusief een handige opbergtas. Een zonnezeil koop je dus bij Sunfighters.

Stel jouw schaduwdoek samen
Schaduwdoeken - Sunfighters