Schaduwdoeken zijn ideaal voor het creëren van een schaduwplek. Soms is het namelijk heerlijk om even in de zon te gaan zitten. Teveel zon is echter niet goed voor je. Zoek daarom de schaduw op. Sunfighters heeft schaduwdoeken en wavesails ontwikkeld waarmee je schaduwrijke zitplaatsen kunt creëren. Onze producten voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek en beschermen tot 95% tegen gevaarlijke Uv-straling. Je kunt jouw Sunfighters in vele afmetingen, diverse vormen en kleuren aanschaffen. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. De doeken zijn multifunctioneel te gebruiken en voor iedere situatie bieden onze specialisten de oplossing. De mooiste en beste schaduwdoeken koop je dus bij de specialist.

Schaduwdoeken kopen bij Sunfighters

Onze schaduwdoeken zijn tien jaar geleden geïntroduceerd in ons land. Waar eerst gedacht werd aan een rage, blijkt het inmiddels een welkome structurele oplossing voor de sterk wisselende invloeden van de zon in Nederland. Vanuit Doetinchem in de Achterhoek creëren we met veel passie en enthousiasme de meest stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen tegen de onwenselijke Uv-straling. Onze doeken zijn in waterdoorlatende of waterafstotende materialen te verkrijgen. De waterdoorlatende doeken zijn gemaakt van 280gr/m2 kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende doeken zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen. Op deze manier beschermen ze tegen een lichte regenbui en wind. Een ideale oplossing dus.

Ik koop mijn schaduwdoek bij de specialist

Jouw voordelen
bij Sunfighters

Een schaduwdoek kopen bij Sunfighters in Doetinchem biedt jou de volgende voordelen:

  • Met Sunfighters creëer je jouw eigen optimale schaduw.
  • Ruime keuze in standaard doeken. Deze zijn eenvoudig te bestellen bij onze dealers.

  • Jouw maatwerk doek hier gemakkelijk en snel besteld.
  • 5 jaar garantie.

Met nuchterheid, creativiteit en hard werken maken wij stijlvolle en functionele schaduwdoeken en wavesails. Zo kun je meer en langer genieten van jouw tuin of terras. Wij bieden maatwerk in eigen beheer. Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden. Maak een afspraak in onze winkel.

Stel jouw schaduwdoek samen
Nieuws - Sunfighters